Voor wie?

Vroeger had ik hier een hele opsomming staan met klachten waarmee je bij een shiatsu-beoefenaar terecht kunt. Op heden kies ik er voor om dat niet langer zo te doen, omdat iedereen ten alle tijden welkom is met wat er zich op dit moment aandient.

Je kan uiteraard terecht met specifieke fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele klachten. Mijn focus ligt vooral bij jouw intentie en hoe ik jou kan ondersteunen in je proces.

  • Wat wil je voor jezelf veranderen?
  • Waar wil je naartoe bewegen?
  • Hoe hoop je na de sessie weer naar huis te keren?

En zelfs al weet je het antwoord niet meteen, dan is het niet-weten ook helemaal welkom.

Mijn persoonlijke ervaring is dat wanneer Shiatsu wordt aangewend in periodes van verandering, dit versterkend kan werken.

 

Ben je zwanger?

Dit is juist een goede reden om een Shiatsu-sessie te boeken, want het kan ondersteunend werken. Vertel het me wanneer je zwanger bent of probeert om zwanger te worden. Dit is belangrijk bij het aanwenden van specifieke energiepunten.  

 

Shiatsu bij kinderen

Overweeg je een Shiatsu behandeling voor je kind? Dan zijn jullie uiteraard van harte welkom. Indien het gaat over erg jonge kinderen, mag je me eerst even contacteren via het registratieformulier (zie contact). Dan bel ik je even op om af te stemmen.