Shiatsu bij Erika

 

Als ik in woorden omschrijf waar Shiatsu bij mij over gaat, zijn dat de volgende…

  • Afstemming
  • Vertrouwen
  • Openheid
  • Zachtheid
  • Op jouw tempo

Het is mijn intentie om zoveel mogelijk ‘te zijn’;
& in de combinatie van het samen-zijn met de technieken van Shiatsu,
kan een helende werking ontstaan.

De naam van mijn praktijk: ‘SHIATSU HET NEST’, symboliseert de plek die ik voor jou wil creëren. Je mag er op vertrouwen dat ik een veilig kader aanbied, waarin alles welkom is. Vanuit deze plek scheppen we de mogelijkheid om naar binnen te keren en te groeien.

Kom gerust langs om het eens te proberen!

 

Achtergrond

Gedurende 8 jaar werkte ik als verpleegkundige op verscheidene oncologische afdelingen en de laatste jaren in de gezinszorg. 

Sinds mijn 19 jaar kwam ik geregeld in contact met verscheidene vormen van yoga en meditatie. Ik had toen gezondheidsklachten en ervaarde dat mijn hele systeem gebaat was bij het naar binnen keren. 

De energetische kijk op de mens was voor mij een echte eye opener. In mijn opleidingsperiode van Shiatsu (2018-2021), werd ik moeder van twee dochters. De achterliggende visie en wetmatigheden, zag ik doorwerken in mijn eigen leven en ook in dat van m'n gezin. 

Startend met een handjevol mensen die bij mij kwamen voor Shiatsu, groeide mijn overtuiging dat hetgeen gebeurde dankzij deze sessies, vruchten afwierp. 

In 2022 startte ik officieel met mijn praktijk. Sinds die tijd blijf ik me verdiepen en bijscholen in het energetische en lichaamswerk.

Netwerk

Ik werk samen met AMOZ. Zij bieden begeleiding en coaching voor mensen met autisme, ADHD en/of HSP en hun omgeving. Bij mij komen mensen terecht voor een lichaamsgerichte aanpak. https://autisme-adhd.be/

Zoek je een Shiatsu-beoefenaar dichter in je buurt? Dan kan je via de website  van de Belgische Shiatsu Federatie iemand vinden: https://shiatsu.be/nl/ 

Ben je net zoals mij geboeid door Shiatsu en zou je het zelf willen leren? Dan raad ik je het groeitraject aan bij Iyashi in Heverlee: https://www.iyashi.be/ 

Wanneer ik merk dat er naast lichaamswerk nog andere dingen nodig zijn, help ik jou mee de weg vinden naar kwaliteitsvolle zorg.